top of page

Herstellingen

Marinemotoren
Onze werkplaats is voorzien van het nodige materiaal om de diagnose van moderne en oudere motoren te kunnen uitvoeren. Naast diagnose en herstellingen zijn we ook gespecialiseerd in het reviseren of vervangen van uw motorblok. Bijvoorbeeld vorstschade of waterslag kunnen de interne werking van uw motor vernietigen. Als en revisie te duur wordt bent u bij ons ook aan het juiste adres om de blok van uw binnenboordmotor of buitenboordmotor te laten vervangen. We gaan met u op zoek naar de meest kostenefficiënte manier om uw marinemotor te repareren, reviseren of vervangen.

Gelcoat boot

We hebben een voltijdse gelcoatspecialist. Van de meeste merken kunnen we de originele gelcoat verkrijgen om correcte herstellingen uit te voeren. Maar als uw boot al verkleurd is door de zon of het gewoon budgetvriendelijker moet zijn kan onze specialist het kleur zelf mengen en zo goed mogelijk benaderen.

Toebehoren en elektronica

Ook alle toebehoren zoals bilge pompjes, navigatielichtjes, dashboardmetertjes, stereo en nog veel meer kunt u bij ons laten herstellen of vervangen.

bottom of page